Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών.


Στις ασυνέπειες της διοίκησης , η οποία έχει το ΄΄δικαίωμα΄΄ να κάνει λάθη χωρίς επιπτώσεις αναφέρονται οι
Νέοι αγρότες παρουσιάζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν  και στην καθυστέρηση του προγράμματος Νέων Αγροτών . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

                                                                                                                     9 Μαΐου 2014

Σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, απέστειλε το παρακάτω κείμενο με αφορμή τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην υλοποίηση του προγράμματος των Νέων Αγροτών , στον ειδικό γραμματέα διοικητικού τομέα κοινοτικών πόρων και υποδομών  ΥΠ.Α.Α.&Τ κ. Δημήτριο Ιατρίδη.

«Αξιότιμε κύριε Γενικέ,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι πύλες υποδοχής του ΟΣΔΕ δεν έχουν ανοίξει, γεγονός που οδηγεί σε προβλήματα και σε καθυστέρηση του προγράμματος των Νέων Αγροτών.
Θεωρούμε ότι κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση με τις ασυνέπειες της διοίκησης, η οποία είναι η μόνη που «δικαιούται» να κάνει λάθη και να μην έχει καμία επίπτωση.
Ενώ λοιπόν, είμαστε εναντίον κάθε καθυστέρησης ή αναβολής, αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε παράταση στις καταθέσεις φακέλων του προγράμματος Νέων Αγροτών, λόγω του γνωστού προβλήματος καθυστέρησης του ΟΣΔΕ.
Τέλος, ζητάμε να καταλογιστούν ευθύνες σε αυτούς που καθυστέρησαν την εφαρμογή του ΟΣΔΕ και κατά συνέπεια και του προγράμματος Ν.Α.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Πρόεδρος Π.Ε.Ν.Α.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου